fbpx
Unde pleci in luna de miere?

Pregatirile de nunta sunt in sfarsit gata! Totul este pus la punct pentru “Ziua cea Mare”. Mai ramane sa va hotarati unde anume veti petrece prima voastra vacanta in calitate de sot si sotie. Adica mai exact, unde se va intampla LUNA DE MIERE. Aceste trei cuvinte declanseaza instant in mintile multora dintre voi liste intregi de destinatii “hot”: Jamaica, Hawaii, Mexic….Totusi oricat de perfecte ar parea ele, nu sunt chiar oricand recomandabile pentru o luna de miere si nici chiar pentru o vacanta obisnuita. Asadar, in functie de luna in care planuiti sa plecati in honeymoon, va prezentam cateva optiuni de locatii:

IANUARIE

SYDNEY, AUSTRALIA – O destinatie aflata in plina vara, atunci cand toata Europa tremura de frig. Bonus, intrarea intr-un Nou An o sarbatoriti cu 7 ore inaintea celor ramasi acasa in Romania.

sydney opera house

Sunset over Sydney Opera House

FEBRUARIE

NEGRIL, JAMAICA – Vara, mare, soare si party raegge. In prima sapatmana a lunii februarie aici are loc eveneimentul “Bob Marley Birthday Bash”.

sandals negril jamaica

Beach at Sandals Negril Jamaica

MARTIE

BUENOS AIRES, ARGENTINA – Tango-ul si vinurile argentiniene se combina perfect in martie cu o sesiune de shopping in timpul ” Fashion Week”.

be jardin escondido buenos aires

Room at Hotel Be Jardin Escondido By Coppola, Buenos Aires

APRILIE

HAWAII – Hula dance este numele de cod al acestei destinatii in luna aprilie. Atunci are loc cel mai mare festival din lume dedicat acestui tip de dans, “Merrie Monarch Festival”.

four seasons lanai hawaii

Misty views of Hawaiian Islands from Four Seasons Resort Lanai

MAI

ST. LUCIA – In afara sesiunilor generoase de bronzat, printre highlight-urile destinatiei se numara festivalul de jazz “St. Lucia Jazz Arts”, pietele cu produse de artizanat, sau resortul Cap Maison ce detine cel mai faimos restaurant din zona.

cap maison infinity pool

Sunset over the infinity pool from Cap Maison, St. Lucia

IUNIE

ICEBERG ALLEY, NEWFOUNDLAND – Nu ratati spectacolul oferit de ghetarii de peste 10.000 de ani, ce la final de primavara incep sa pluteasca de-a lungul coastei candiene. Fenomenul este impresionant prin faptul ca se petrece extrem de aproape de tarm, astfel ca ii puteti observa in amanunt de la fereatra camerei de hotel.

iceberg alley newfoundland

Iceberg Alley, Newfoundland

IULIE

POLINEZIA FRANCEZA – bucurati-va de vremea perfecta pentru plaja si participati la “Heiva I Tahiti”, eveniment ce se desfasoara timp de mai multe saptamani si cuprinde spectacole de dans, muzica, precum si numeroase evenimente culturale.

intercontinental bora bora

Over Water villas at Intercontinental Hotel Bora Bora, French Polynesia

AUGUST

VANCOUVER, BRITISH COLUMBIA – Este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii datorita arhitecturii sale, a vietii de noapte precum si a numeroaselor evenimente culturale. Printre ele se numara si “Honda Celebration of Light” constand intr-o serie de show-uri pirotehnice si un festival de muzica.

vancouver british columbia

Sunset panoramic view over the Bay of Vancouver

SEPTEMBRIE

SANTORINI, GRECIA – O locatie ce combina in mod armonios plaje cu nisip vulcanic, peisaje spectaculoase si renumita bucatarie greceasca.

cave pool canaves oia santorini

Cave Pool at Canaves Oia Suites, Santorini

OCTOMBRIE

SEREGENTI PARK, TANZANIA – Octombrie este luna in care Marea Migratie ce se desfasoara in partea de est a Africii ajunge in zona Seregenti National Park. Aveti astfel ocazia de a vedea o serie de animale salbatice precum lei, bivoli, elefanti, rinoceri si leoparzi.

terrace suite with pool four seasons serengeti park

Terrace Suite Waterhole View at Four Seasons Safari Lodge, Serengeti Park, Tanzania

NOIEMBRIE

MARAKESH, MAROC – O data ce dogoarea soarelui de vara s-a potolit, Marocul devine o destinatie mai mult decat potrivita pentru luna de miere. Bucurati-va asadar de vremea numai buna pentru plimbare si mergeti in pietele traditionale (souks), ascultati cantecul muezinilor, iar in final faceti o plimbare cu camilele in desert.

be riad marrakech

Pool at Be Riad Marrakech

DECEMBRIE

NASSAU, BAHAMAS – O destinatie renumita pentru plajele cu nisip fin, rezervatiile naturale, unde puteti intalni specii rare de animale precum iguana de Bahamas si pentru parcurile subacvatice in care se practica snorkelling-ul. Toate acestea va vor face sa afirmati precum scriitorul Ernest Hemingway, faptul ca Bahamas a devenit a doua dumneavoastra casa.

water slides at atlantis bahamas

Water slides at Aquaventure Atlantis Bahamas WaterPark

Sursa @Brides.com, 01/30/2015

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *