Cerere in casatorie in Asia
Cerere in casatorie in Asia

Toamna incepe sa prinda contur din ce in ce mai mult. O data cu coloritul divers si pastelat al frunzisului, starea de melancolie si plusul de romantism din sufletele voastre incep sa creasca simtitor. Si pentru ca de la inceputul acestui an ti-ai propus sa iti ceri iubita de sotie, te gandesti ca acum sa o “rapesti”, iar apoi sa fugi cu ea undeva departe-departe de lumea dezlantuita. Unul din locurile potrivite, in aceasta perioada a anului este continentul asiatic. Iata cateva dintre propunerile de locatii, din oferta Destination Wedding Romania, pe care vrem sa ti le facem:

SINGAPORE

Un “Da!” spus cu toata puterea printre zgarie-norii singurului oras-stat din lume, Singapore. Maretia constructiilor urbane, combinata cu peisajistica futurista a unor parcuri precum Gardens by the Bay si promenada Clarke Quay, intesata de terase sre restaurante, imprima oricarui vizitator al acestei metropole cosmopolite, o atitudine extrem de efervescenta. O locatie cu adevarat unica este expozitia Space din cardul Future World – Art & Sceince Museum. Ca sa ii demonstrezi ca o iubesti…pana la stele!!!

singapore future world museum

Future World Space – Teamlab – Art & Science Museum Singapore

BALI

Va leganati intr-un Bali Swing, deasupra padurii tropicale. II soptesti iubitei tale la ureche intrebarea pe care ea o asteapta de ceva vreme: “Vrei sa fii sotia mea?”. Fara sa isi intrerupa starea de reverie, ea iti raspunde cu ochii-nchisi: “Da!”. Restul e tacere si traire deplina a acestui moment unic asteptat. Cu toate astea insa, undeva intr-un colt, un fotograf foarte inspirat incearca sa surprinda ipostazele cele mai romantice si expresive din starea voastra.

bali proposal rice field

Photo Credit photo: Gusmank. Location: rice plantation & rain forest

KYOTO

“Da!”-ul ei murmurat, atunci cand ii vei sopti la ureche Marea Intrebare, intr-unul dintre cele mai importante orase ale Japoniei, asa cum este Kyoto, va fi un moment de nepretuit. Cere-ti iubita de sotie intr-un oras care timp de un mileniu a fost sediul familiei regale japoneze. Pregateste totul in cel mai mic detaliu si nu scapa din vedere sa imortalizezi fericirea acestui moment.

Arashiyama bamboo forest

Proposal idea in Kyoto – the stunning Arashiyama bamboo forest, Kyoto, Japan

PHUKET

Dupa o binemeritata repriza de stat la soare si innotat in Andaman Sea, ce inconjoara cea mai mare insula a Thailandei, care este Phuket, porniti in plimbare catre una dintre atractiile iconice ale acesteia, anume reprezentarea gigantica a lui Buddha, situata pe varful dealului Nakkerd. Aici, in apropierea acestuia, intr-o atmosfera ce imbina in egala masura latura spirituala cu cea comerciala, precum si relaxarea de vacanta ce ce domina in zona, iti vei simti insipirat sa iti intrebi iubita: “Vrei sa fii sotia mea?”

cape panwa proposal phuket

Romantic dinner proposal at Cape Panwa Hotel Phuket

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *